Directie 3D

Service-ul auto Casilia RAR din Codlea, jud. Brasov detine un sistem performant de masurare al geometriei rotilor, si anume, un sistem de directie 3D pentru reglajul geometriei rotilor. Acest echipament computerizat efectueaza reglajul directiei foarte precis, tinand cont de uzura suspensiei sau de dimensunile jantelor.

Avantaje sistem reglare directie 3D:

  • precizie
  • performante ridicate
  • productivitate maxima
  • pret avantajos

De ce este importanta geometria rotilor?

1.Alinierea rotilor

O directie de rulare liniara inseamna o aliniere perfecta a rotilor atat fata de directia de mers cat si fata de cealalta roata. Sunt multe situatii in care apar abateri in geometria rotilor, cert este ca trebuie intervenit cat mai repede pentru reglarea geometriei rotilor, de preferat, cu ajutorul unui sistem de directie 3D.

2. Siguranta si manevrabilitate usoara

Reglarea unghiului de fuga este direct proportionala cu sigurata la volan. Daca masina trage intr-o parte, daca creste consumul sau ai facut schimbul de roti este indicat sa apelezi la reglarea directiei 3D. Orice abatere de la geometria rotilor poate fi un pericol pentru conducatorul auto, in plus se evita uzura anvelopelor si a componentelor auto.

3. Siguranta in viraje indiferent de conditiile meteo

Stim cu totii ce implica un viraj strans pe un carosabil ud sau alunecos. Acesta este un motiv in plus pentru care sa apelezi la un service auto dotat cu un sistem 3D de masurare a geometriei rotilor.

Casilia RAR iti ofera servicii de geometrie 3D si reglaj al sistemului de directie. Intreg service-ul auto din Codlea, jud . Brasov este dotat tehnic cu echipamente de ultima generatie pentru a oferi atat performante ridicate, timp scurt si preturi avantajoase.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.